top of page

Vill du tjäna extra pengar och samtidigt bidra till föreningen?

Ecologica har i dagarna sagt upp sitt avtal med BRF Esplanaden och kommer därför inte ta hand om fastigheten till efter nyår. Därför söker vi i styrelsen någon som skulle kunna tänka sig att städa samtliga golv i alla trappuppgångar cirka 1 gång per vecka, och ibland även torka handräcken och väggar vid behov. Lön sker enligt överenskommelse.


För jobbet skulle man varje vecka borsta och moppa alla golven i alla trappuppgångar, det behöver inte ske alla på en och samma dag, utan kan spridas ut över veckan.


Uppdraget gäller tills vi hittat en ersättande fastighetsskötare.


Ansök igenom att maila till styrelse@brf-esplanaden.se eller ringa/SMSa ordförande Martin på 070 - 673 95 26


Senaste inlägg

Visa alla

Hej alla medlemmar! Hoppas ni haft en bra sommar! Nu är alla takfötter runt husen vita och fina, vi siktar på att måla grunderna på husen under nästa år.

Hej alla medlemmar! Takfotsmålning pågår och beräknas vara klart till slutet av sommaren. Vi vill upplysa om att det tyvärr inte är tillåtet att grilla på innergården pga torka. Vill önska alla en fan

Hej och tack för en trevlig stämma! Nu är robotgräsklipparen här! Han heter Alf men kallas för Affe, han kommer att gå i bruk under fredagen 2/6 Den får inte flyttas på och helst inte röras då den kom

bottom of page