top of page

Balkongerna

Vi har i veckan fått lite balkonger förbesiktigade men är inte klara för användning. Att gå ut på balkongerna innan ni fått tillåtelse att beträda dom kan tyvärr sluta i ni får ni som medlemmar får ca 50 000kr i sanktionskostnad av kommunen. Då kommunen inte ännu har besiktigat balkongerna så har vi inte tillåtelse att använda dom. Vi kommer att slutbesiktiga balkongerna vart efter husen blir klara och när det är gjort kommer ni att få en lapp i brevlådan att ni har tillgång till balkongerna.


Vad de gäller tidsplanen så ligger dom just nu 1 vecka efter pga sena leveranser relaterade till rådande situation.


Sen har vi fått en önskan i från hantverkarna att dom inte vill bli störda under arbetet och att dom inte är klara med balkongerna fören dom har blivit besiktigade av föreningens besiktningsman.

Senaste inlägg

Visa alla

Hej alla medlemmar! Hoppas ni haft en bra sommar! Nu är alla takfötter runt husen vita och fina, vi siktar på att måla grunderna på husen under nästa år.

Hej alla medlemmar! Takfotsmålning pågår och beräknas vara klart till slutet av sommaren. Vi vill upplysa om att det tyvärr inte är tillåtet att grilla på innergården pga torka. Vill önska alla en fan

Hej och tack för en trevlig stämma! Nu är robotgräsklipparen här! Han heter Alf men kallas för Affe, han kommer att gå i bruk under fredagen 2/6 Den får inte flyttas på och helst inte röras då den kom

bottom of page