top of page

Balkongerna

Vi har i veckan fått lite balkonger förbesiktigade men är inte klara för användning. Att gå ut på balkongerna innan ni fått tillåtelse att beträda dom kan tyvärr sluta i ni får ni som medlemmar får ca 50 000kr i sanktionskostnad av kommunen. Då kommunen inte ännu har besiktigat balkongerna så har vi inte tillåtelse att använda dom. Vi kommer att slutbesiktiga balkongerna vart efter husen blir klara och när det är gjort kommer ni att få en lapp i brevlådan att ni har tillgång till balkongerna.


Vad de gäller tidsplanen så ligger dom just nu 1 vecka efter pga sena leveranser relaterade till rådande situation.


Sen har vi fått en önskan i från hantverkarna att dom inte vill bli störda under arbetet och att dom inte är klara med balkongerna fören dom har blivit besiktigade av föreningens besiktningsman.

Senaste inlägg

Visa alla

Nu närmar vi oss jul och vill därför samlas för adventsfika. Vi kommer att bjuda på glögg, kaffe, te och lussebulle. Vi träffas i föreningenslokalen i källaren i hus 12 5/12 kl 18:00 Välkomna!

Alla medlemmar har fått lappar att lämna in om ni har några problem med fönsterna. Glöm inte bort att lämna in dessa senast 20/10 eftersom det är garantijobb. Det kommer att finnas en container för g

bottom of page