top of page

Information om fönsterbyte

Brf. Esplanaden har efter upphandling valt Mockfjärds Fönster AB för att utföra kommande fönsterbyte.

Mockfjärds har sedan 1997 arbetat med helhetslösningar inom fönsterbyten och har stor vana vid att arbeta i privata bostäder, bostadsrätter, hyresrätter och villor. Vi har gediget kunnande och är en mycket trygg leverantör.

Fönstret är ett svensktillverkat kvalitetsfönster i trä med utvändig aluminiumbeklädnad. Utseende på fönstren kommer att vara liknande de idag, men med moderna funktioner, energivärden och komfort. Fönstren är P-märkta vilket innebär att de uppfyller Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP) högt ställda krav på täthet och funktion.


Bytet sker under våren, exakt tid för projektstart kommer vi tillbaka till.

Ni kommer att få tillfälle att träffa representanter från Mockfjärds och få information på vårt informationsmöte ett par veckor innan projektet startar.


Kontrollmätning kommer att ske fredagen den 10 maj med start kl.10.00, vi börjar på 16a uppifrån och går neråt, sedan över till 16b


Mockfjärds kommer att kontrollmäta samtliga fönster i samtliga lägenheter.

Kontrollmätningen kommer att ta ca 15 minuter per lägenhet. För att kontrollmätningen ska gå så smidigt som möjligt ber vi er att plocka undan blommor, lampor och prydnader från fönstren. Ni behöver inte ta bort gardiner om de inte täcker hela fönsterna.


Kan Ni inte vara hemma när vi kommer, så måste ni lägga uppmärkt nyckel i Föreningens nyckelskåp i källaren i 18.


I din postlåda kommer du få en blankett där vi vill ha era kontaktuppgifter så vi på bästa sätt kan hålla er informerade under projektet. Fyll i den och lägg på köksbordet.


Vid ev. frågor angående kontrollmätningen ber vi Er vänligen kontakta Mockfjärds Projektledare Cate Carlbom på telefon 0241-255 25, cate.carlbom@mockfjards.se måndag - torsdag kl. 08.00-16.00.

Hälsningar

Brf. Esplanaden tillsammans Cate Carlbom på Mockfjärds


Mockfjärds Fönster AB Box 340 781 24 Borlänge 0241-255 00 info@mockfjards.se mockfjards.se

Senaste inlägg

Visa alla

Hej alla medlemmar! Hoppas ni haft en bra sommar! Nu är alla takfötter runt husen vita och fina, vi siktar på att måla grunderna på husen under nästa år.

Hej alla medlemmar! Takfotsmålning pågår och beräknas vara klart till slutet av sommaren. Vi vill upplysa om att det tyvärr inte är tillåtet att grilla på innergården pga torka. Vill önska alla en fan

Hej och tack för en trevlig stämma! Nu är robotgräsklipparen här! Han heter Alf men kallas för Affe, han kommer att gå i bruk under fredagen 2/6 Den får inte flyttas på och helst inte röras då den kom

bottom of page