top of page

Ingen container i Höst

Uppdaterat: 19 sep. 2019

I och med att det nu är i full gång att byta fönster på samtliga lägenheter i föreningen och containrar finns uppställda för detta endamål, så kommer ingen container att hyras in under hösten för att man ska kunna göra sig av med det man inte längre vill ha kvar.

Har du något du vill göra av med rekommenderas du att antingen ta det direkt till Görla återvinningsstation eller hålla kvar på det tills våren.


Glöm inte att du kan lämna in sånt som är i fint skick till föreningsloppiset när det återöppnar efter fönsterbytena! Om du vill lämna in något så går du dit under öppettiderna med de du vill få sålt. Där får du ange ditt namn, lägenhetsnummer och mobilnummer för Swish-utbetalning. Du bestämmer själv vad du vill ha betalt för dina föremål.

Loppiset hittar du vid tidigare brottsofferjouren längst Esplanaden 12 ut mot bygget.

Senaste inlägg

Visa alla

God Jul

Vill börja med att tacka alla som kom på adventsfikat. Nästa år kommer vi ha eftermiddagsträff andra onsdagen varje månad kl 14:00 i lokalen i 12B. Så ni är välkomna 10/1 kl 14:00 Tänk på att de kan v

Adventsfika & Avgiftshöjning

Hej alla medlemmar! 6/12 kl18:00 bjuder vi in till adventsfika! Vi bjuder på glögg, tilltugg och trevligt sällskap Välkomna! Inför 2024 års budget ser vi att vi tyvärr måste höja avgifter till följd a

Comments


bottom of page