top of page

Ingen container i Höst

Uppdaterat: 19 sep. 2019

I och med att det nu är i full gång att byta fönster på samtliga lägenheter i föreningen och containrar finns uppställda för detta endamål, så kommer ingen container att hyras in under hösten för att man ska kunna göra sig av med det man inte längre vill ha kvar.

Har du något du vill göra av med rekommenderas du att antingen ta det direkt till Görla återvinningsstation eller hålla kvar på det tills våren.


Glöm inte att du kan lämna in sånt som är i fint skick till föreningsloppiset när det återöppnar efter fönsterbytena! Om du vill lämna in något så går du dit under öppettiderna med de du vill få sålt. Där får du ange ditt namn, lägenhetsnummer och mobilnummer för Swish-utbetalning. Du bestämmer själv vad du vill ha betalt för dina föremål.

Loppiset hittar du vid tidigare brottsofferjouren längst Esplanaden 12 ut mot bygget.

Senaste inlägg

Visa alla

Hej alla medlemmar! Hoppas ni haft en bra sommar! Nu är alla takfötter runt husen vita och fina, vi siktar på att måla grunderna på husen under nästa år.

Hej alla medlemmar! Takfotsmålning pågår och beräknas vara klart till slutet av sommaren. Vi vill upplysa om att det tyvärr inte är tillåtet att grilla på innergården pga torka. Vill önska alla en fan

Hej och tack för en trevlig stämma! Nu är robotgräsklipparen här! Han heter Alf men kallas för Affe, han kommer att gå i bruk under fredagen 2/6 Den får inte flyttas på och helst inte röras då den kom

bottom of page