top of page

Ingen container i Höst

Uppdaterat: 19 sep. 2019

I och med att det nu är i full gång att byta fönster på samtliga lägenheter i föreningen och containrar finns uppställda för detta endamål, så kommer ingen container att hyras in under hösten för att man ska kunna göra sig av med det man inte längre vill ha kvar.

Har du något du vill göra av med rekommenderas du att antingen ta det direkt till Görla återvinningsstation eller hålla kvar på det tills våren.


Glöm inte att du kan lämna in sånt som är i fint skick till föreningsloppiset när det återöppnar efter fönsterbytena! Om du vill lämna in något så går du dit under öppettiderna med de du vill få sålt. Där får du ange ditt namn, lägenhetsnummer och mobilnummer för Swish-utbetalning. Du bestämmer själv vad du vill ha betalt för dina föremål.

Loppiset hittar du vid tidigare brottsofferjouren längst Esplanaden 12 ut mot bygget.

Senaste inlägg

Visa alla

Nu närmar vi oss jul och vill därför samlas för adventsfika. Vi kommer att bjuda på glögg, kaffe, te och lussebulle. Vi träffas i föreningenslokalen i källaren i hus 12 5/12 kl 18:00 Välkomna!

Alla medlemmar har fått lappar att lämna in om ni har några problem med fönsterna. Glöm inte bort att lämna in dessa senast 20/10 eftersom det är garantijobb. Det kommer att finnas en container för g

bottom of page