top of page

Ny Telenor Stream tjänst

Hej,


Sedan början på detta år har vi i Styrelsen fått till ett nytt TV avtal med Telenor där deras tjänst Telenor Stream ingår. För dig som boende innebär detta att du kan streama alla TV kanaler i deras app istället och se dem upp till en vecka i efterhand. Ett litet TV arkiv helt enkelt.


Nu undrar du såklart hur du kan få in detta på din mobil, surfplatta, Chromecast eller Apple TV.

  1. Ha tillgång till din TV box om du redan har en, har du inte en så skickar Telenor ut en.

  2. Ring till Telenor och berätta att du har gruppanslutning via din BRF Esplanaden för Telenor Stream. De registrerar ett kundnummer till dig, det kostar dig inget.

  3. Gå in på stream.telenor.se och, klicka på logga in, välj att skapa inlogg för dig som är kund och följ instruktionerna. Här behöver du ditt personnummer och kundnummer.

  4. Ladda ner appen till din smartphone eller surfplatta och logga in, eller börja kolla online via din dator.


Tänk på att det finns innehåll du kan klicka på men inte se i appen då det inte ingår i vårt TV utbud, t.ex. sådant från C More eller HBO.

Här kan du läsa mer information om Telenor Stream från Telenor.


Har du frågor om Telenor Stream? Kontakta telenor.Hälsningar,

StyrelsenSenaste inlägg

Visa alla

Nu närmar vi oss jul och vill därför samlas för adventsfika. Vi kommer att bjuda på glögg, kaffe, te och lussebulle. Vi träffas i föreningenslokalen i källaren i hus 12 5/12 kl 18:00 Välkomna!

Alla medlemmar har fått lappar att lämna in om ni har några problem med fönsterna. Glöm inte bort att lämna in dessa senast 20/10 eftersom det är garantijobb. Det kommer att finnas en container för g

bottom of page