top of page

Nyhetsbrev

Uppdaterat: 21 mars 2019

Hej alla medlemmar.

Vi i styrelsen tänkte uppdatera lite om vad vi åstadkommit under det gångna året. Visste ni att vi har en hemsida som uppdateras med information samt nyheter? Där kan ni även anmäla er för att få nyhetsbrev och information via e-post.

Balkongerna

När det gäller balkongerna så har vi tagit fram ett förslag som visades upp på extrastämman i december. Vi jobbar just nu med att ta fram offerter från olika bolag och strävar efter att göra allt så bra och effektivt som möjligt när väl renoveringen börjar. Tidsaspekten för när detta kommer att ske är lite oklar just nu då vi även ska renovera fönsterna. Mer info om detta kommer på årsstämman.

Fönsterna

Som alla vet är det nödvändigt att byta alla fönster i fastigheten. Under hösten har vi jagat offerter på detta, vilket inte har varit det lättaste. Men vi har kommit fram till att Mockfjärds Fönsterentreprenad AB skall utföra bytet och kommer att ta över hela arbetsprocessen.


Fönstren kommer att vara snarlika med det vi har idag. Fönsterna kommer dock att ha bättre isolervärde för både ljud och temperatur. Mer info om detta kommer upp på hemsidan under våren.

Ekonomiservice i Norrtälje AB

Vi har under hösten bytt ekonomisk förvaltare. Ulla Rasmusson som länge tagit hand om ekonomin, sa upp sitt kontrakt p.g.a tidsbrist. Vi beslutade då att vända oss till Ekonomiservice i Norrtälje AB som har hand om en stor del av bostadsrättsföreningarna i Norrtälje och även i andra delar av länet.

veronica@ekonomiservice.nu Avisering, betalningar, prickning av hyror

katarina@ekonomiservice.nu Löpande bokföring/hyror

roland@ekonomiservice.nu Bokslut, ekonomisk rådgivning

Övrigt

Vi vill be alla medlemmar ta hänsyn till de trivselregler vi har i föreningen.

Man får inte slänga ner lösa sopor i sopnedkasten, alla sopor ska ligga i ihopknutna påsar. Detta beror på att Ecologica care inte skall behöva städa runt sopkärlen som medför en kostnad för föreningen. Samma sak gäller fimpar som slängs på marken runt fastigheten. När Ecologica care måste plocka upp dessa så tillkommer en kostnad som hamnar på alla medlemmar.

Vi vill även be alla medlemmar att undvika att gå över gräsmattan under den blöta perioden då gräset blir förstört när det bildas gångar.

Glöm inte att anmäla dig för nyhetsbrev via e-post.Förslag på utseende balkong

Senaste inlägg

Visa alla

Hej alla medlemmar! Hoppas ni haft en bra sommar! Nu är alla takfötter runt husen vita och fina, vi siktar på att måla grunderna på husen under nästa år.

Hej alla medlemmar! Takfotsmålning pågår och beräknas vara klart till slutet av sommaren. Vi vill upplysa om att det tyvärr inte är tillåtet att grilla på innergården pga torka. Vill önska alla en fan

Hej och tack för en trevlig stämma! Nu är robotgräsklipparen här! Han heter Alf men kallas för Affe, han kommer att gå i bruk under fredagen 2/6 Den får inte flyttas på och helst inte röras då den kom

bottom of page